/>
www.mobarn.noVåre barnehager

Ringevikarer - superhelter

Er du kreativ, omsorgsfull, fleksibel, og har mulighet til å stille på kort varsel? Da kan du være akkurat den ringevikaren vi ser etter hos Mobarn Panorama barnehage.

Vi er på utkikk etter vikarer som vil bidra til å gi barna en innholdsrik barnehagehverdag.

Deg som er fleksibel, ansvarlig, trygg, positiv, og raskt tilpasser deg varierte dager. Deg som er omsorgsfull og glad i å være ute, deltakende og leken, ser hvert enkelt barn og kan tilpasse deg både barnehagens rutiner og miljø.

Studerer du i tillegg innenfor barnehagelærer, barn og ungdom, eller annet innenfor helse og omsorg, er dette en fin anleding til å skaffe seg viktig og relevant erfaring innenfor yrket.

Kvalifikasjoner:

Relevant erfaring/utdanning er en fordel, men ikke et krav

Tilgjengelig på kort varsel

Tilgjengelig fra 3-5 dager i uken

Politiattest må fremvises før tiltredelse.

Personer med et annet førstespråk enn norsk eller samisk, må ha avlagt en norskprøve.

I tillegg må de ha oppnådd nivå A2 på delprøven i skriftlig framstilling og nivå B1 på delprøvene i leseforståelse, lytteforståelse og muntlig kommunikasjon. Nivåene A2 og B1 skal tilsvare nivåene beskrevet i Det felles europeiske rammeverket for språk (CEFR).

 

Å være rinevikar kan være både travelt og uforutsigbart noen ganger, men for barna er det viktig at vi har gode, trygge og stabile ringevikarer, som raskt kan steppe inn ved fravær i barnehagen :) Er du den vi ser etter?

 

Send en skriftlig søknad med nødvendig info, på epost til aina.helset@mobarn.no

 

Mvh Aina Helset

styrer