www.mobarn.noVåre barnehager

Avslutning for skolestarterne

Det ble en litt annerledes avslutningsfest for årets førskolebarn. Dette er det første kullet som har gått her gjennom hele barnehagetiden sin. De startet som 1-åringer da barnehagen åpnet i 2015 og nå står de her som store 6-åringer: klare for å dra videre på sin ferd gjennom livet.

Personalet på Hestehoven fikk en hyggelig hilsen fra alle barna og foreldrene. Et hefte med koselige tegninger og to bærbusker som vi kan ha i hagen vår.

Kvelden startet med en liten tale fra styrer, roseseremoni og diktopplesning. Barna hadde skrevet dikt for anledningen som de resiterte i mikrofoner, stor stas! Barna fikk også sitt eget dikt skrevet av Gunhild i personalet, det var veldig, veldig rørende. Videre opptrådte barna med sang og dans fra Den levende skogen. 

Etter at denne høytidelige delen av arrangementet var over og foreldrene var gått hjem, var det klart for tacobuffet! For å gjøre dette "corona-style" måtte vi i år la barna peke på bilder for hva de ville ha, istedet for at de forsynte seg selv. Det fungerte kjempefint:-)

Kvelden ble avsluttet med rebusløp og dans.

VVi i barnehagen øsnker alle barna lykke til på skolen, vi kommer til å savne alle såååååå mye!