www.mobarn.noVåre barnehager

Superhelter, aka ringevikarer søkes

Er du omsorgsfull, kreativ, fleksibel, og har mulighet til å stille på kort varsel? Da kan du være akkurat den superhelten og ringevikaren, vi ser etter hos Mobarn Panorama barnehage.

Vi er på utkikk etter vikarer som kan bidra til å gi barna en innholdsrik barnehagehverdag.

Deg som er ansvarlig, trygg, positiv, og raskt tilpasser deg varierte dager. Deg som er omsorgsfull og glad i å være ute, deltakende og leken, ser hvert enkelt barn og kan tilpasse deg barnehagens rutiner og miljø.

Studerer du i tillegg innenfor barnehagelærer, barn og ungdom, eller annet innenfor helse og omsorg, er dette en fin anleding til å skaffe seg viktig og relevant erfaring innenfor yrket. 

 

Kvalifikasjoner:

Relevant erfaring/utdanning er en fordel, men ikke et krav

Tilgjengelig på kort varsel

Tilgjengelig 2-5 dager i uken

Politiattest må fremvises før tiltredelse.

Personer med et annet førstespråk enn norsk eller samisk, må ha avlagt en norskprøve. I tillegg må de ha oppnådd nivå A2 på delprøven i skriftlig framstilling og nivå B1 på delprøvene i leseforståelse, lytteforståelse og muntlig kommunikasjon. Nivåene A2 og B1 skal tilsvare nivåene beskrevet i Det felles europeiske rammeverket for språk (CEFR).

 

Stillingsprosent vil ikke være fast, og som ringevikar vil timeantallet variere en del fra uke til uke basert på barnehagens behov for vikarer. Noen uker kan det være noen få timer, andre uker kan det være at man jobber hver dag.

Å være ringevikar kan være både travelt og uforutsigbart noen ganger, men for barna er det viktig at vi har gode, trygge og stabile ringevikarer, som raskt kan steppe inn ved fravær i barnehagen :) Og det er nettopp her vi håper at akkurat du er den vi ser etter?

 

Send en skriftlig søknad med nødvendig info, og send på epost til aina.helset@mobarn.no

Søknadsfrist: Snarest

Oppstart: fortløpende etter behov

 

https://arbeidsplassen.nav.no/stillinger/stilling/f0bc2b76-81e2-4edb-ad12-77a891c3136a