www.mobarn.noVåre barnehager

La Vandre - app for kjøp, salg og bytte av klær, leker og utstyr i barnehagen!

Alle Mobarn sine 12 barnehager er sertifiserte Miljøfyrtårn, og vi har kontinuerlig fokus på å drive bærekraftig. Vi ønsker nå å ta enda et steg videre ved å gjøre det lettere for foreldre og foresatte å kunne ta grønne valg.

Bildet er lånt av La Vandre.

 

Verden står overfor store utfordringer knyttet til miljøbelastningen ved klesproduksjon og håndtering av tekstilavfall, og vi ønsker å bidra til større grad av gjenbruk for å støtte opp under den sirkulære økonomien. Som ledd i dette arbeidet vil vi fra august tilby appen La Vandre til alle våre foreldre og foresatte på barnehagene. La Vandre er en løsning for kjøp, salg og bytte av klær, leker og utstyr – i vår egen barnehage. Vedlagt i brosjyren følger en kort innføring i hvordan appen enkelt tas i bruk. Bruken og nedlastningen er selvsagt kostnadsfri. 

Vi vil i august sende ut en gruppekode som gjelder eksklusivt for vår barnehage, som dere kan benytte ved første gangs innlogging. Kanskje sommeren byr på en regnværsdag for å kunne gå igjennom bod, loft, skuffer og skap og finne frem utvokste klær, utstyr eller leker? Husk at et hvert plagg som brukes om igjen er et viktig og uvurderlig bidrag til miljøet, barna våre og den fremtiden de skal leve i. 

Vi gleder oss til å ta i bruk denne appen i august og oppfordrer dere alle til å benytte La Vandre aktivt – både til salg og til innkjøp.

Her kan du lese litt mer om hvordan det vil fungere: La Vandre informasjonsark